Skip to main content
Tooli bewaart al je gesprekken, tot je ze zelf verwijdert. Zo kan je altijd verder werken aan een eerder gesprek.

Een gesprek openen

Je vindt je gesprekken in de zijbalk links, de meest recente bovenaan. Klik op een gesprek om het te openen en verder te gaan waar je gebleven was. Zie je een ouder gesprek niet staan? Klik onderaan op Meer tonen.
Lijst met eerdere gesprekken in de zijbalk

Je gesprekken staan in de zijbalk links, de meest recente bovenaan.

Een gesprek hernoemen of verwijderen

Ga met je muis over een gesprek en klik op de drie puntjes (···). Je ziet dan de datum van het gesprek en deze opties:
  • Hernoemen: geef het gesprek een naam die je makkelijk terugvindt, bijvoorbeeld de naam van de werf.
  • Verwijderen: het gesprek verdwijnt uit je lijst.
  • Delen: zie Een gesprek delen.
Menu met Delen, Hernoemen en Verwijderen

Via de drie puntjes kies je Delen, Hernoemen of Verwijderen.

Een verwijderd gesprek kan je niet terughalen.
Tooli geeft elk gesprek automatisch een titel. Hernoem gesprekken die je vaak nodig hebt, zodat je ze sneller terugvindt.